#superstartschooljaar met 3D-streetart

publicatiedatum: 05 september 2022

#superstartschooljaar met 3D-streetart

Het schooljaar is van start gegaan! Op de locaties van het Horizon College bruist het door alle activiteiten. Om deze start dit jaar iets extra’s te geven heeft het Horizon College kunstenares Maureen Kolhoff ingeschakeld. Ze maakte voor de vier de locaties van het Horizon College prachtige 3D-streetart!

De kunst is fascinerend, het is net alsof je erin kunt vallen of op kunt klimmen. De verf is bestand tegen weer en wind, en als het niet te veel gaat regenen kunnen studenten er nog een tijdje van genieten. Iedere locatie heeft een ander ontwerp, maar hetzelfde thema: het Horizon College en #superstartschooljaar! Onder andere het nieuwe portaal ConnectMe komt in ieder kunstwerk terug.

Maureen is 26 jaar en studeerde onder andere aan de kunstacademie. Je vindt haar 3D-streetart bij de ingangen van de schoolgebouwen in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend.

Nieuwsgierig hoe Maureen te werk gaat? Check dan hieronder een timelaps van haar creaties voor het Horizon College!

Ben je student en heb je een leuke foto van jezelf bij de streetart? Mail deze dan naar connectme@horizoncollege.nl of deel hem op social media met deze hashtags: #superstartschooljaar #horizoncollege