Stem op uitblinker David!

David Hendriks is de Mbo-uitblinker van het Horizon College. Als ambassadeur van onze school strijdt hij nu voor de landelijke titel en heeft hij stemmen nodig, ook jouw stem! David is een natuurtalent in een moeilijk vakgebied: de psychiatrie. Als student van de opleiding Maatschappelijke Zorg (persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen) begeleidt David mensen met onder meer schizofrenie, autisme en borderline en krijgt hij met ingewikkelde situaties te maken.

Waarom is David een uitblinker?

·         Als mbo-student weet David het vertrouwen van zijn cliënten te winnen en voelen zij zich veilig bij hem. Met respect en geduld stimuleert en motiveert David cliënten. In moeilijke en heftige situaties kan hij met zijn humor en relativeringsvermogen een goede oplossing vinden. Dat hij dit op zo’n jonge leeftijd (21) kan, is bijzonder.

·         Als één van de weinige studenten liep David in het tweede leerjaar al stage in de psychiatrie. Normaliter mogen alleen derdejaars studenten dat doen.

·         Als mbo’er heeft hij een hbo-stageplaats verworven, dat is uniek. 

 

Klik hier om op David te stemmen

 

Want vindt David van zijn nominatie?

‘Ik vind het een hele eer om ambassadeur van het Horizon College te zijn. Op deze manier kan ik de psychiatrie onder de aandacht brengen en meer begrip creëren. Er zijn veel vooroordelen over psychiatrische aandoeningen, maar iedereen kan ermee te maken krijgen. Tijdens mijn stage probeer ik de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten te vergroten zodat ze zich beter kunnen redden in de maatschappij. Als dat lukt geeft het veel voldoening.’

 

Hoe nu verder?

Tot en met 8 november kan er op David worden gestemd. Donderdag 23 november wordt de winnaar bekendgemaakt en ontvangt hij/zij 2500 euro, te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Steun David en stem op hem!

Klik hier om op David te stemmen

 

Publicatiedatum: 25 oktober 2017