Nieuws Item

Studenten organiseren evenement voor ouderen: Proud to be Oud

Donderdag 8 juni zijn ouderen uit Hoorn en omstreken van harte welkom op het Proud to be Oud evenement in het Van der Valk Hotel in Hoorn. Het evenement wordt dit jaar georganiseerd door studenten van het Horizon College in samenwerking met RoundTable 100 West-Friesland. Het geld dat studenten van de Entree-opleiding Dienstverlening & Zorg met de kerstmarkt op school verdiend hebben, wordt gebruikt om ouderen een fantastische middag te bezorgen. Ook RoundTable 100 West-Friesland heeft geld ingezameld om dit evenement mogelijk te maken.

Ouderen krijgen tijdens het gratis evenement een lunch aangeboden en een middag vol vermaak, met onder meer Oud Hollandse spelletjes, Swingo (muzikale bingo), salsa- & buikdansworkshops en verschillende lounge-activiteiten. Het doel van het Proud to be Oud evenement is om jong en oud samen te brengen.

Mooi feest

De organisatie van deze feestelijk middag is helemaal in handen van de studenten. Ze hebben met elkaar gebrainstormd over de locatie, contacten gelegd met diverse instanties, de kosten gebudgetteerd en de planning opgesteld. Ze hebben enorm veel zin om deze middag samen met de ouderen tot een mooi en gedenkwaardig feest te maken.

Het evenement is gratis toegankelijk en ouderen kunnen zich aanmelden tot 2 juni via proudtobeoud@outlook.com of 06- 42 30 52 67. Voor ouderen die geen vervoersmogelijkheid hebben is er een vervoersservice beschikbaar. 

Bekijk hier de flyer.

Publicatiedatum: 17 mei 2017