Gratis Webinars ZWOpleidingen en Bedrijfsopleidingen GWS succes!

publicatiedatum: 22 maart 2022

Gratis webinars ZWOpleidingen en Bedrijfsopleidingen GWS succes!

In de Ontdek de Zorg week, 14-03-22 t/m 18-03-2022, hebben ZWOpleidingen van de WilgaerdenLeekerweideGroep en Bedrijfsopleidingen GWS (Gezondheidszorg, Welzijn en Sport) van het Horizon College de handen ineen geslagen. Samen hebben wij een drietal webinars ontwikkeld en kosteloos aangeboden aan belangstellenden. De webinars hadden als onderwerpen: Psychiatrische Ziektebeelden, Dementie & Licht Verstandelijke Beperking. Op 25 mei volgt de webinar Niet Aangeboren Hersenletsel (aanmelden kan nog). 

Er waren in totaal bijna 500 aanmeldingen. De meeste personen hebben zich voor meerdere webinars aangemeld. Wat maakt dat er per webinar over de 200 aanmeldingen waren. Een groot deel keek live mee, het andere deel kan de uitzending terug kijken. De deelnemers kunnen zich opgeven voor een vervolgtraining als ze meer willen weten over het onderwerp. 

De groep met aanmelders varieerde van zorgprofessionals tot de buurman. Met deze actie wilden wij laten zien dat wij onze kennis graag ook overdragen op niet-zorgprofessionals. Het kan hen namelijk in het dagelijks leven met iemand met een beperking ondersteunen en vragen wegnemen. 

Wij zijn trots op deze samenwerking en de uitvoerende docenten. En wij kijken uit naar onze volgende samenwerking met ZWOpleidingen. 

Heb je de webinars gemist, maar wil jij je wel opgeven voor een vervolgtraining? Ga dan naar onze website en bekijk het aanbod. 

Aanmelden Training Psychiatrische Ziektebeelden 
Aanmelden Training LVB zorgpersoneel 
Aanmelden Training LVB niet-zorgpersoneel 
Aanmelden Training Dementie