Leden examencommissies

We zoeken nieuwe leden voor onze examencommissies

Examinering vindt het Horizon College belangrijk: we willen dat onze diploma's waarde hebben en we weten graag precies wat onze studenten kunnen als ze klaar zijn. Daarom zoeken we nieuwe leden voor onze examencommissies. Deskundige professionals die samen met ons zorgen voor een examinering van hoge kwaliteit die naadloos aansluit op ons onderwijs. 

Wij zijn het Horizon College

Een school van onbegrensde mogelijkheden, met een diepe passie voor onderwijs en een groot hart voor onze studenten. Die bieden we alle ruimte om zich te ontwikkelen en we bereiden ze grondig voor op een beroep in de techniek, handel & dienstverlening, de gezondheidszorg, welzijn & entree en economie. Samen werken we aan een nieuwe horizon, een nieuw perspectief.

Ben jij een andersomdenker met een open en kritische blik?

Loop je graag voor de troepen uit? Zie je examenregels niet als een harnas, maar als een leidraad? Weet je alles van vakinhoud en ben je integer en in staat om snel een weloverwogen beslissing te nemen en uit te leggen? Dan ben jij degene die we zoeken.  

We zoeken allereerst voor de onderwijssector Techniek een lid voor de examencommissie. Doe je mee? Stuur dan voor 13 juli een mail naar Marianne Jasperse via m.j.jasperse@horizoncollege.nl. Hier vind je meer informatie.

Ook bij de andere onderwijssectoren zijn regelmatig leden voor de examencommissie nodig. Wil je meer weten? Neem contact op met Maarten Blijlevens via m.l.t.blijlevens@horizoncollege.nl of bekijk hier het filmpje.

 

We kijken uit naar je reactie!