Ondernemen..?

Heb je ondernemende ambities? Dan heeft het Horizon College, in samenwerking met de Rabobank Alkmaar en Omstreken, het Ondernemersklankbord en het NON (Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk) een praktische en boeiende cursus voor jou in huis. Ondernemen is een vak waarin uiteenlopende vaardigheden bij elkaar komen. Wij bieden daar de passende bouwstenen voor aan. Immers: wie onderneemt, bouwt aan zichzelf.

“Het bevorderen van ondernemerscompetenties bij potentiële ondernemers”, zo luidt kortweg de doelstelling van de cursus. De cursus is een maatwerkopleiding voor geïnteresseerden die zich in het ondernemerschap willen verdiepen en bestaat uit twee modules: het marketingplan en het financieel plan.  Centraal staan de ontwikkeling van ondernemerscompetenties en een eigen ondernemingsplan. 

Deze cursus biedt je de mogelijkheid essentiële kennis op te doen en belangrijke competenties te ontwikkelen waarmee je als ondernemer een hogere kans van slagen hebt. Een succesvolle afronding van de cursus leidt tot het landelijk erkende certificaat CE Ondernemerschap.

Als onderdeel van de cursus kun je deelnemen aan twee ondernemersconferenties met interessante sprekers en leerzame workshops.

Meer informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met dhr. Jan Ferwerda.
Mail: j.ferwerda@horizoncollege.nl of bel 06-10 91 99 03.

Folder Bouwstenen voor Ondernemerschap
Actuele cursus infomatie