Nieuwbouw Purmerend

Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw gezamenlijk schoolgebouw voor het Horizon College en het Regio College aan het Karekietpark in Purmerend.

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 is dit gebouw de plek waar wij onze opleidingen in Purmerend zullen aanbieden.

Het adres is:
Karekietpark 4
1444 HV Purmerend

Benieuwd naar de voortgang van de bouw? Kijk mee via de webcam.

Opleidingenaanbod Purmerend

Wil je weten welke mbo-opleidingen er in Purmerend aangeboden worden voor het schooljaar 2019-2020? Klik hier voor het overzicht.

 

Top bereikt van schoolgebouw Purmerend

Het hoogste punt van het nieuwe schoolgebouw in Purmerend is bereikt. Op de bouwplaats aan het Karekietpark werd woensdag 10 oktober tijdens een officieel moment het eerste gevelelement gehesen en gesteld. Lees verder.

Eerste paal geslagen voor nieuw schoolgebouw Purmerend

Donderdag 8 maart is de eerste paal geslagen voor het nieuwe schoolgebouw aan het Karekietpark in Purmerend. Het Regio College en het Horizon College worden in dit nieuwe pand gezamenlijk gehuisvest. Het Horizon College wordt eigenaar en financiert het pand. Het Regio College huurt ruimte in het nieuwe gebouw. We betrekken het nieuwe pand in de zomer van 2019. Alle opleidingen die wij momenteel in Purmerend aanbieden, worden ook in het nieuwe gebouw aangeboden. In een gelijkwaardige samenwerking wordt op een doelmatige manier een breed en kwalitatief goed mbo-opleidingsportfolio aangereikt. Lees verder.