Horizon College | Word de beste versie van jezelf

International Manager Hospitality, Food and Beverages

  • Purmerend
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • september 2024
International Manager Hospitality, Food and Beverages

Lijkt het je leuk om voor een organisatie plannen op te stellen, verantwoordelijk te zijn voor de werkzaamheden en (mede) het beleid te bepalen? Dan is de mbo-opleiding International Manager Hospitality, Food and Beverages (IMHFB) wat voor jou!

Als international manager hospitality, food and beverages werk je als manager in internationale hotels in zowel het binnen- als buitenland. Je bent betrokken bij de operationele leiding en bedrijfsvoering. Ook zorg je ervoor dat alle wettelijke regels en voorschriften in acht worden genomen. 

Goed om te weten: de opleiding is internationaal georiënteerd. Dit betekent dat je tijdens je praktijklessen de vaardigheden in het Engels leert. Je loopt in Nederland stage in internationale hotels, maar in het derde jaar krijg je de mogelijkheid om stage te lopen in het buitenland, gedurende 15 weken. Je leert om als manager in een internationaal horecabedrijf te werken. Ook krijg je les in vakken als horecakennis, marketing, human resources, organisatie van events, leidinggeven, ondernemen en duurzaamheid.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op! Als voorbereiding op het werken in de horeca moet je er rekening mee houden dat je ook 1-2 keer per week avondlessen volgt. Dan serveer je diners, als onderdeel van het lesprogramma.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Purmerend Meneer B. Folkers B.F.A.Folkers@horizoncollege.nl (0299) 45 53 00
s