Mbo-opleiding Allround Signmaker | Horizon College

Allround Signmaker

  • Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 3
  • 3 jaar
  • augustus 2023
Allround Signmaker

De mbo-opleiding Allround Signmaker is een combinatie van technische en creatieve elementen. De technische ontwikkelingen gaan snel. Waar vroeger de reclameschilder dagen bezig was een afbeelding te schilderen, wordt nu in een paar uur een megaspandoek geprint en aangebracht. 

Als allround signmaker werk je zelfstandig, maar soms ook in een team. De nadruk ligt in deze opleiding op de uitvoerende werkzaamheden zoals: pellen, plotten, printen, plakken en monteren. Je hebt kennis van grafische vormgeving en maakt de vertaling naar de machines waarmee de producten worden gemaakt. Je kunt ontwerpen en werkt met verschillende softwareprogramma’s. Je bent op de hoogte van materialen waarmee producten worden gemaakt. De Allround Signmaker heeft technisch en ruimtelijk inzicht en is oplossingsgericht. Je bent flexibel, kunt leiding geven aan collega’s en kunt uitstekend communiceren. 

Interesse in deze opleiding? Lees dan meer over de mbo-opleiding Allround Signmaker! 

Studiefeiten

Punt van aandacht

Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. De beschikbare plekken wijzen we toe op volgorde van binnenkomst. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Heerhugowaard Meneer G. Dijkstra g.a.dijkstra@horizoncollege.nl