Mbo-opleiding Chauffeur Wegvervoer | Horizon College

Chauffeur Wegvervoer

  • Heerhugowaard
  • BBL
  • Niveau 2
  • 2 jaar
Chauffeur Wegvervoer

Droom jij ervan om achter het stuur van een vrachtwagen te zitten en goederen te vervoeren tussen verschillende plaatsen, zowel binnen als buiten Nederland? Dan is de mbo-opleiding Chauffeur Wegvervoer perfect voor jou!

Als chauffeur wegvervoer werk je bij een transportonderneming of transportafdeling. Je vervult een zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het oplossen van storingen in het vervoersproces, het efficiënt plannen van je routes en natuurlijk de veilige aflevering van de vracht bij klanten. Je bent het visitekaartje van het bedrijf, want je hebt direct contact met klanten.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Als je een opleiding volgt in Transport, Logistiek of Bedrijfsautotechniek, kun je direct in de praktijk aan de slag. We werken namelijk met een fieldlab. Dit is een ruimte vlakbij de school waar we een warehouse en logistieke processen nabootsen. Ook zullen bedrijven hier hun kennis en deskundigheid delen met jou en je docent. Nieuwe technologieën, innovaties en expertise worden meteen gekoppeld aan de praktijk. Zo bereiden we je voor op alle nieuwe ontwikkelingen binnen deze sectoren.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw B. de Jong B.deJong@horizoncollege.nl 06 23132824
Informatie en vragen Mevrouw E. Blokker E.Blokker@horizoncollege.nl 06 52421092