Mbo-opleiding Chauffeur Wegvervoer | Horizon College

Chauffeur Wegvervoer

  • Heerhugowaard
  • BBL
  • Niveau 2
  • 2 jaar
Chauffeur Wegvervoer

Zie jij jezelf al op de weg in een vrachtwagen om goederen te vervoeren tussen verschillende plaatsen in én buiten Nederland? Tijdens de mbo-opleiding Chauffeur Wegvervoer word je hiervoor opgeleid!

Als chauffeur wegvervoer ben je werkzaam bij een transportonderneming of bij een transportafdeling. Je hebt een zelfstandige functie waarin je storingen moet oplossen in de afwikkeling van het vervoer, een goede invulling moet geven aan de routeplanning en waarin je verantwoordelijkheid draagt voor de vrachtwagen. De lading moet veilig en op tijd bij klanten worden afgeleverd. Door dit contact met de klanten ben je het visitekaartje van het bedrijf waar je werkt.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Als je een opleiding volgt in Transport, Logistiek of Bedrijfsautotechniek, kun je direct in de praktijk aan de slag. We werken namelijk met een fieldlab. Dit is een ruimte vlakbij de school waar we een warehouse en logistieke processen nabootsen. Ook zullen bedrijven hier hun kennis en deskundigheid delen met jou en je docent. Nieuwe technologieën, innovaties en expertise worden meteen gekoppeld aan de praktijk. Zo bereiden we je voor op alle nieuwe ontwikkelingen binnen deze sectoren.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw B. de Jong B.deJong@horizoncollege.nl 06 23132824
Informatie en vragen Mevrouw E. Blokker E.Blokker@horizoncollege.nl 06 52421092