Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Commercieel medewerker

  • Heerhugowaard Purmerend
  • BOL
  • Niveau 3
  • 2 jaar
  • september 2024
Commercieel medewerker

Wil je aan de slag als een commerciële pro? Als commercieel medewerker maak je deel uit van een team dat producten en/of diensten aan klanten verkoopt. Je bereidt gesprekken met klanten voor, deelt informatie en geeft slim advies.

Wat dit beroep echt leuk maakt, is dat je veel persoonlijk contact hebt met zakenmensen en je talent voor deals sluiten kunt laten zien. Je zult onderhandelen over prijzen en offertes opstellen, die je vervolgens met klanten en leveranciers bespreekt. Jouw doel? De meest voordelige deals voor je bedrijf scoren. Je zorgt er ook voor dat alle administratieve zaken op rolletjes lopen. Maar wacht, er is meer! Het opbouwen van klantrelaties en het uitvoeren van promotieactiviteiten zijn minstens zo belangrijk.

Als dit klinkt als iets dat je tof vindt en je kunt goed presteren, zelfs onder druk, dan is de mbo-opleiding Commercieel Medewerker echt iets voor jou! Meld je aan en ontdek de spannende wereld van het verkopen. 

Studiefeiten

Punt van aandacht

Switchen kan!
In het eerste jaar maak je ook kennis met de andere commerciële opleidingen. Past de opleiding toch niet bij je en wil je liever switchen? Dat kan! Zo verlies je geen tijd én je weet zeker dat je de juiste keuze maakt.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw B. de Jong B.deJong@horizoncollege.nl 06 23132824
Informatie en vragen Mevrouw E. Blokker E.Blokker@horizoncollege.nl 06 52421092
s