Mbo-opleiding Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling | Horizon College

Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling

  • Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • augustus 2023
Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling

Lijkt het je leuk om te bemiddelen tussen kandidaten die werk zoeken en bedrijven die een vacature hebben? Dan is de mbo-opleiding Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling iets voor jou!

Als Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling leer je geschikte kandidaten vinden door middel van sociale media en andere (online) wervingskanalen. Je kent de wensen en behoeften van jouw personeelsbestand en kan dit koppelen aan een vacature van een bedrijf. Je wordt getraind in het voeren van verschillende soorten gesprekken, zoals sollicitatie-, begeleidings-, scholings-, ziekteverzuim- en arbeidsvoorwaardelijke gesprekken. Daarnaast leer je hoe je een personeelsbestand beheert. Je kunt werken bij commerciële bureaus die bemiddelen tussen kandidaten en werk, op een recruitment-afdeling bij diverse (non)profit-organisaties of bij re-integratiebureaus.  Uniek aan onze opleiding Intercedent is dat wij nauw samenwerken met PDZ Uitzendbureau dat een vestiging heeft bij ons op school. Al in het eerste jaar ga je hier meewerken en bieden zij je diverse trainingen en workshops aan.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Switchen kan!
In het eerste jaar maak je ook kennis met de andere commerciële opleidingen. Past de opleiding toch niet bij je en wil je liever switchen? Dat kan! Zo verlies je geen tijd én je weet zeker dat je de juiste keuze maakt.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw B. de Jong B.deJong@horizoncollege.nl 06 23132824
Informatie en vragen Mevrouw E. Blokker E.Blokker@horizoncollege.nl 06 52421092