Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties Woning & Utiliteit | Horizon College

Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties in de Gebouwde Omgeving

  • Heerhugowaard Hoorn
  • BBL
  • Niveau 3
  • 2 of 3 jaar
  • februari 2023 augustus 2023
Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties in de Gebouwde Omgeving

Als eerste monteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties. Dit kan in zijn in een kleine woning maar bijvoorbeeld ook in een groot ziekenhuis. Je werkt aan verschillende onderdelen van de installaties, zoals verdeelkasten, licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheerssystemen, data- en telecominstallaties, domoticasystemen en beveiligingsinstallaties. Je krijgt te maken met elektrotechnische licht-, signaal- en krachtinstallaties. Jij zorgt dat alles goed werkt!

Je werkt zelfstandig of met collega’s. Je begeleidt minder ervaren collega’s en je stemt werkzaamheden af met de klant. Je streeft een goede kwaliteit van eigen werk en dat van de meewerkende monteurs na. Je handelt adequaat bij werkopdrachten die onvolledig zijn en je werkt volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
Je gebruikt elke dag technische tekeningen en meetapparatuur. Je werkt in een wisselende omgeving, je komt veel bij bedrijven en particulieren over de vloer. Daarom is het belangrijk dat je goed met klanten kunt omgaan. Een dag van een eerste monteur is hierdoor nooit hetzelfde.

Interesse in deze opleiding? Lees dan meer over de mbo-opleiding Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties in de Gebouwde Omgeving!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Als je je aanmeldt voor deze opleiding in Hoorn, dan kan het toch zo zijn dat de locatie wordt gewijzigd naar Heerhugowaard en andersom. Dit heeft te maken met het aantal aanmeldingen voor deze opleiding.

BBL-route
Ga je de BBL-route volgen? Dat kan in samenwerking met InstallatieWerk Noord-Holland.

Starten februari 2023
Wil je starten in februari, meld je dan voor aan voor 1 december 2022.

Informatie en vragen Meneer J. Water j.g.water@horizoncollege.nl