Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Facilitair Leidinggevende

  • Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
Facilitair Leidinggevende

Je kiest voor het beroep facilitair leidinggevende als je het leuk vindt om met én voor mensen te werken. Je houdt ervan de touwtjes in handen te hebben, maar weet ook van aanpakken. Gastvrijheid is een van jouw sterke punten. Herken jij jezelf hierin? Dan is de mbo-opleiding Facilitair Leidinggevende echt iets voor jou!

Plannen en organiseren zijn belangrijk in dit beroep. Als facilitair leidinggevende zorg jij er namelijk voor dat jouw team goed functioneert en daarmee dat iedereen in het bedrijf zijn werk goed kan doen. Jij bent vaak het eerste aanspreekpunt voor mensen die in een gebouw werken of op bezoek komen en je lost problemen voor hen op.

Je ontvangt gasten, communiceert met klanten, organiseert de inkoop, beheert de voorraad, coördineert de schoonmaakwerkzaamheden en de catering van het bedrijfsrestaurant. Ook houd je je bezig met het beheer van het gebouw, het organiseren van events en het plannen en uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Je kunt aan de slag bij heel veel verschillende organisaties, denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, zorgcentra, hotels, scholen, evenementenorganisaties, banken of overheidsinstellingen.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Wil jij na de start van het schooljaar met deze opleiding starten? Dat kan alleen na een intakegesprek met jou waarin we kijken of dit mogelijk is en hoe we jou het best kunnen begeleiden.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw E. Jellema e.jellema@horizoncollege.nl 06 26856972
s