Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Office & Management Support Specialist

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL BBL
  • Niveau 4
  • 2 of 3 jaar
Office & Management Support Specialist

Ben je een stressbestendige duizendpoot die ervoor zorgt dat het management optimaal presteert? Dan is de mbo-opleiding Office & Management Support Specialist echt iets voor jou!

Je hebt inzicht in hoe processen in een bedrijf lopen en vindt het leuk om het management te ondersteunen door de juiste informatie te verzamelen. Door het organiseren van allerlei zaken binnen het bedrijf neem je het management werk uit handen. Zij kunnen dit met een gerust hart aan jou overlaten, omdat jij de deadlines goed in de gaten houdt.

Studiefeiten

Punt van aandacht

BOL: Als je je aanmeldt voor deze opleiding in Hoorn, dan kan het voor jouw tweede jaar toch zo zijn dat de locatie wordt gewijzigd naar Alkmaar en andersom. Dit heeft te maken met het aantal aanmeldingen voor deze opleiding.

BBL: Deze opleiding wordt alleen gegeven in Alkmaar en start bij voldoende aanmeldingen.

Breed Basisjaar Business Services

De BOL-opleiding Office & Management Support Specialist start in een gezamenlijk basisjaar met de opleidingen Allround Assistant Business ServicesMarketing & Communication Specialist, Business Administration & Control Specialist en Legal, Insurance & HR Services Specialist. Dit wordt ook wel het Brede Basisjaar Business Services (crebo 23296) genoemd. Dit is de naam van de opleiding waar je je voor aanmeldt. In het eerste jaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen, zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek! Na het eerste jaar kun je kiezen voor een uitstroomrichting, waaronder de opleiding Office & Management Support Specailist. 

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL Aanmelden - BBL

Contact

Informatie & Vragen | Hoorn Ingrid Schooneman-Roosendaal i.schooneman-roosendaal@horizoncollege.nl
Informatie & Vragen I Alkmaar (BOL) Ellen van Raamsdonk e.e.vanraamsdonk-winter@horizoncollege.nl
Informatie & Vragen I Alkmaar (BBL) Rona Aelbers-Schermer r.j.aelbers-schermer@horizoncollege.nl
s