Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Office & Management Support Specialist

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL BBL
  • Niveau 4
  • 2 of 3 jaar
Office & Management Support Specialist

Ben je een stressbestendige duizendpoot die ervoor zorgt dat het management optimaal presteert? Dan is de mbo-opleiding Office & Management Support Specialist echt iets voor jou!

Als Office en Management Support Specialist ben jij een echte “spin in het web”. Jij bent de stressbestendige en onmisbare duizendpoot die het management werk uit handen neemt en je bent de schakel tussen klanten, collega’s en directie.

Wat doet een office & management support specialist?

Je bent verantwoordelijk voor heel veel verschillende zaken binnen de organisatie waar je voor werkt. Zo kan het zijn dat je druk bent met het organiseren van een vergadering of evenement. Tussendoor sta je klanten te woord, beoordeel je een offerte en werk je de notulen nog even uit. Daarom is het ook belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Vroeger werd deze functie ook wel secretaresse genoemd maar tegenwoordig is de functie veel uitgebreider waardoor het woord secretaresse niet meer de lading dekt.

Een afwisselende kantoorbaan met baangarantie

Ben jij een duizendpoot die altijd bezig is, houdt van afwisseling en graag op kantoor werkt? Dan is de opleiding Office & Management Support Specialist echt een opleiding voor jou! En je hebt baangarantie, dit betekent dat je vrijwel zeker een baan vindt na het afronden van deze opleiding!

Nieuw: BBL-opleiding

Met ingang van augustus 2024 bieden we deze opleiding ook als BBL-opleiding aan. Dit is de ideale leerroute als je leren én werken wilt combineren. Het is een versneld traject, waardoor je binnen 2 jaar je diploma kunt behalen. Wil je meer weten over de BBL-opleiding Office & Management Support Specialist? Mail, bel of Whatsapp met Rona Aelbers-Schermer. Zij kan je alles vertellen over de opleiding en beantwoordt graag al je vragen. 

Informatie aanvragen

Studiefeiten

Punt van aandacht

BOL: Als je je aanmeldt voor deze opleiding in Hoorn, dan kan het voor jouw tweede jaar toch zo zijn dat de locatie wordt gewijzigd naar Alkmaar en andersom. Dit heeft te maken met het aantal aanmeldingen voor deze opleiding.

BBL: Deze opleiding wordt alleen gegeven in Alkmaar en start bij voldoende aanmeldingen.

Breed Basisjaar Business Services

De BOL-opleiding Office & Management Support Specialist start in een gezamenlijk basisjaar met de opleidingen Allround Assistant Business ServicesMarketing & Communication Specialist, Business Administration & Control Specialist en Legal, Insurance & HR Services Specialist. Dit wordt ook wel het Brede Basisjaar Business Services (crebo 23296) genoemd. Dit is de naam van de opleiding waar je je voor aanmeldt. In het eerste jaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen, zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek! Na het eerste jaar kun je kiezen voor een uitstroomrichting, waaronder de opleiding Office & Management Support Specailist. 

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL Aanmelden - BBL

Contact

Informatie & Vragen | Hoorn Ingrid Schooneman-Roosendaal i.schooneman-roosendaal@horizoncollege.nl
Informatie & Vragen I Alkmaar (BOL) Ellen van Raamsdonk e.e.vanraamsdonk-winter@horizoncollege.nl
Informatie & Vragen I Alkmaar (BBL) Rona Aelbers-Schermer r.j.aelbers-schermer@horizoncollege.nl
s