Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Zelfstandig Werkend Kok

  • Heerhugowaard Purmerend
  • BOL BBL
  • Niveau 3
  • 3 jaar
  • september 2024
Zelfstandig Werkend Kok

Plannen, organiseren, leiden en uitvoeren van allerlei keukenwerkzaamheden; dat doe je als zelfstandig werkend kok! Daarnaast bereid je ook zelfstandig gerechten en ben je verantwoordelijk voor de menukaart en de werkwijze in de keuken. Je werkt in de keuken van een hotel, restaurant, eetcafé, cateringbedrijf of vergader/congrescentrum.

Als zelfstandig werkend kok werk je zelfstandig of in een team. In dat laatste geval heb je ook een begeleidende en bewakende rol. Je bent dan ook bezig met het aansturen van hulpkrachten en je zorgt voor een goede samenwerking. Je kent meer producten en beheerst meer vaktechnieken dan de kok. Bij de keuze uit deze producten en technieken stel je de wensen van de gast centraal. Zie jij jezelf al de bovenstaande werkzaamheden uitvoeren? Meld je dan aan voor de mbo-opleiding Zelfstandig Werkend Kok!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Als voorbereiding op het werken in de horeca moet je er rekening mee houden dat je ook 1-2 keer per week avondlessen volgt. Dan serveer je diners, als onderdeel van het lesprogramma.

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Purmerend Meneer B. Folkers B.F.A.Folkers@horizoncollege.nl (0299) 45 53 00
Informatie en vragen Heerhugowaard Mevrouw D. Oosterink S.A.Oosterink@horizoncollege.nl 06 447 74 596
s