Open Dag - 11 december

Voor wie?

Nieuwe studenten

De Open Dag is er voor leerlingen van het vmbo, in de derde of de vierde klas. Ook voor leerlingen van de havo die liever de route mbo-hbo kiezen of mogelijk uit gaan vallen op de havo. Ook hbo’ers die de overstap willen maken naar het mbo zijn welkom. En natuurlijk hun ouders en begeleiders. Je kunt iedereen meenemen die je wilt om samen een juiste keuze te maken!

Volwassenen

Misschien zoek je een BBL-opleiding? Of ben je eerder uitgevallen bij een opleiding en wil je terug naar school. Met leren stop je nooit.

Eigenlijk is de Open Dag er dus voor iedereen! Wees welkom.

In het kort

Punt van aandacht

Sport & Bewegen

De open dag van Sport & Bewegen is in Sportcomplex De Meent in Alkmaar  van 16.00 uur tot 20.00 uur. Het adres van is Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar.

Aanmelden

Weet je het al? Meld je dan tijdens de open dag aan voor een opleiding. Neem dan een ID-bewijs mee. Je kunt je eenvoudig digitaal aanmelden.

Open Dag

Oriënteer je op onze opleidingen. Kijk rond in de gebouwen, stel vragen, maak kennis met docenten en studenten en proef de sfeer op school. Al onze vestigingen zijn tijdens de Open Dagen geopend van 16.00 tot 21.00 uur. We hebben scholen in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend. Als je naar onze Open Dag komt, kies dan de locatie waar de opleiding van jouw keuze wordt gegeven. Je hoeft je niet in te schrijven voor onze Open Dag.

Let op: de Open Dag van de opleidingen Sport & Bewegen vindt plaats op sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar

Bekijk alle opleidingen per locatie

Groeien tot wie je bent

De kwaliteit van ons onderwijs is hoog. Internationalisering is een belangrijk aandachtspunt. En wil je extra uitdaging, dan kun je op onze school een excellentieprogramma volgen.

We helpen je om te groeien tot wie je bent. Samen willen we jouw talenten ontwikkelen en inzetten. Dat doen we met lessen en programma’s die je energie geven. Niet alleen in de klas, maar ook bijvoorbeeld op de werkplek, de werkplaats en in de winkel. We luisteren daarbij actief naar jou als student.

We hopen je te kunnen helpen bij de volgende stap in je keuzeproces. Welke opleiding past het beste bij jou? Benieuwd naar wat het Horizon jou allemaal kan bieden, kom naar één van onze voorlichtingsdagen en maak kennis met onze school en onze opleidingen, inclusief het voortgezet algemeen volwassenen onderwijs (vavo).

Kies de opleiding die bij je past

Om een opleiding te kiezen die bij je past, heb je voldoende informatie nodig. Bekijk hier alle opleidingen. Hier vind je de meest actuele en gedetailleerde informatie over onze opleidingen. Bijvoorbeeld over de inhoud van de opleiding, toelatingseisen, duur van de opleiding en contactpersonen.

Ook kun je terecht bij het Studie Informatie Punt (STIP). De medewerkers van STIP helpen je graag als je vragen hebt over onze opleidingen. 

Oriënteer je op onze opleidingen. Kijk rond in de gebouwen, stel vragen en maak kennis met docenten en studenten. Kom naar onze Open Dagen en proef de sfeer op school!

Maak ook een lijstje met voors en tegens en als je vindt dat het beroep bij je past, meld je dan aan!

Meld je uiterlijk 1 april aan!

Heb je een keuze gemaakt, meld je dan uiterlijk 1 april aan. Dit helpt ons alles tijdig te organiseren en je te begeleiden bij je opleidingskeuze. 

Ook bij aanmelding na 1 april ben je welkom bij ons. Maar mogelijk kunnen we je dan niet meer plaatsen in de opleiding van je keuze.

Veelgestelde vragen