Online Open Dag 8 december | Horizon College

Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend

Open Dag 8 december 2021

16.00 - 20.00 uur
130+ opleidingen

Kom naar onze Open Dag!

We zijn blij dat we onze deuren weer kunnen openen! Meld je aan en kom naar de Open Dag op 8 december. Ontdek onze opleidingen, ontmoet docenten, kom sfeerproeven en stel vragen aan onze studenten. Zij vertellen je meer over het studeren op het Horizon College, over stages, praktijkopdrachten en nog veel meer interessante dingen.

Weet je nog niet welke opleiding je wil gaan doen? Geen probleem, onze medewerkers van het Studie Informatie Punt (STIP) zijn aanwezig om je te helpen. Je kunt gratis een beroepskeuzetest doen, waarna ze je persoonlijk adviseren over passende opleidingen.

Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens de open dag en we houden zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast mag je maximaal één extra persoon meenemen (bijv. een ouder of verzorger). Hiervoor hoef je maar 1 keer het aanmeldformulier in te vullen.

Na aanmelding houden we je per e-mail op de hoogte van alles omtrent de Open Dag.

Aanmelden

Online Studie Informatie Punt

Geen behoefte om onze locaties te bezoeken tijdens de Open Dag? Maar heb je wel nog een aantal korte vragen? Meld je dan aan voor ons Online Studie Informatie Punt. Hier kun je online terecht voor het stellen van algemene vragen. Dus wil je bijvoorbeeld weten welke opleidingen er allemaal zijn of wil je het verschil weten tussen bijvoorbeeld BOL en BBL? Onze studieadviseurs helpen je graag verder.

Het Online Studie Informatie Punt is beschikbaar op 8 december van 16:00 tot 19:00 uur en vindt plaats in een Teams Meeting. Meld je aan en dan houden we je via de e-mail op de hoogte van alles omtrent het Online Studie Informatie Punt.