Gastvrije kok | Opleiding voor volwassenen | Horizon College

Gastvrije kok

  • Heerhugowaard

Wat houdt het in?

In deze cursus leer je hoe je als kok net dat stapje extra doet om de gasten in de watten te leggen. Je leert hoe je gasten informeert en adviseert over de verschillende gerechten en hoe je bereidingen in het zicht van de gasten uitvoert. Mede dankzij het aanhoudende tekort aan bedieningspersoneel wordt het keukenpersoneel ook steeds vaker ingezet om de bediening te assisteren met het uitserveren en afruimen van gerechten. Ook deze vaardigheden leer je tijdens deze cursus. Zo ben je allround inzetbaar in een horecabedrijf.

Het Horizon College, team Horeca, biedt de cursus Gastvrije kok aan voor de zakelijke markt. Deze cursus bestaat uit zes lesavonden. De cursus wordt aangeboden op de locatie van het Horizon College in Heerhugowaard.

Wat leer je?

Verdeeld over zes lesavonden leer je hoe je als kok de connectie kunt maken met de gasten. Je leert ze te ontvangen, adviseren en informeren en je draagt bij in de bediening met het uitserveren van gerechten.

Aan het einde van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Hiermee kun je aantonen dat jij jouw vakkennis continue vergroot, een mooie toevoeging aan je CV.

Praktische informatie

Contact

Voor meer informatie: Rick Dijkstra r.dijkstra@horizoncollege.nl 06 15 26 02 48
Voor meer informatie: Ronald Mulder r.mulder@horizoncollege.nl 06 22 80 35 12