Gastvrije kok | Opleiding voor volwassenen | Horizon College

Gastvrije kok

  • Heerhugowaard Purmerend

Wat houdt het in?

In deze cursus leer je hoe je als kok het je gasten zoveel mogelijk naar de zin kunt maken. Hoe je ze informeert en adviseert over gerechten, hoe je bereidingen in het zicht van de gasten uitvoert en hoe je de bediening assisteert met uitserveren en afruimen. Dit wordt steeds belangrijker omdat werkgevers in de horeca in toenemende mate te maken hebben met een tekort aan bedienend personeel. Hierdoor zullen medewerkers in de keuken breder ingezet worden bij het assisteren van de bediening.

Daarom biedt het Horizon College, team Horeca, de cursus Gastvrije kok aan voor de zakelijke markt. Deze cursus bestaat uit zes dagdelen. De cursus wordt aangeboden op de locaties van het Horizon College in Heerhugowaard en Purmerend.

Wat leer je?

De cursus bestaat uit zes dagdelen waarop je leert hoe je gasten ontvangt. Je leert adviseren en informeren over gerechten. Ook leer je hoe je gerechten bereidt in het zicht van gasten en hoe je in de bediening kunt bijdragen aan de gastvrijheidsbeleving van gasten.

Aan het einde van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Hiermee kun je aantonen dat jij jouw vakkennis enorm vergroot hebt én heb je de volgende stap gezet in jouw loopbaanontwikkeling.

Praktische informatie

Contact en Aanmelden

Informatie en/of aanmelden Rick Dijkstra r.dijkstra@horizoncollege.nl 06 15 26 02 48
Informatie en/of aanmelden Ronald Mulder r.mulder@horizoncollege.nl 06 22 80 35 12