Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Helpende Zorg & Welzijn - versneld

  • Hoorn

Versnelde opleiding Helpende Zorg & Welzijn

Speciaal voor (jong-)volwassenen tussen 22 en 28 jaar. 

Het versnelde traject van Helpende Zorg & Welzijn is een uniek traject, speciaal ontwikkeld voor studenten in de leeftijdscategorie 22-28 jaar. Je zit met leeftijdsgenoten in de klas met dezelfde doelen als jij. Als bijkomend voordeel heb je ook nog eens de mogelijkheid om studiefinanciering aan te vragen; een gift vanuit de overheid. Kortom, een opleiding met heel veel voordelen en mogelijkheden!

Als helpende is het belangrijk om volwassenen en kinderen te ondersteunen in de dagelijkse levensbehoeftes. Kan jij dit? Lijkt het je leuk om zowel een zelfstandige als een uitvoerende rol te hebben? Dan is deze versnelde mbo-opleiding Helpende Zorg & Welzijn echt iets voor jou.

Je werkt als helpende in een verpleeghuis, verzorgingshuis, in de gehandicaptenzorg, in de thuiszorg of in de kinderopvang. Naast ondersteuning bij licht huishoudelijk werk heb je ook verzorgende en begeleidende taken. Je ondersteunt ouderen, gehandicapten of kinderen in hun welbevinden door activiteiten te stimuleren en werkt volgens een werkplanning en protocollen.

Interesse in deze versnelde opleiding?

Wij organiseren een informatieavond op dinsdag 16 januari 2024 van 18.30 uur tot 19.15 uur in Hoorn. Onderwerpen die we tijdens deze informatieavond zullen bespreken zijn onder andere:

- Indeling van de opleiding (modules)
- Duur van de opleiding (mogelijk in 1 jaar, langer kan ook)
- Vakken 
- Examens
- Stage
- Voordelen
- Vervolgmogelijkheden

Heb je vragen over de opleiding of wil je je aanmelden voor de informatieavond? Neem dan contact op met Daniëlle Stet via telefoonnummer 06 19800460 of stuur een Whatsapp.

Praktische informatie

Punt van aandacht

Bij voldoende aanmeldingen is het mogelijk om in februari 2024 met deze opleiding te starten. Meld je aan via de aanmeldbutton op deze pagina.

Aanmelden of contact

Aanmelden of vragen? Neem contact op met Danielle Stet m.d.stet@horizoncollege.nl 0619800460
s