Hospitality | Opleiding voor volwassenen | Horizon College

Hospitality

  • Heerhugowaard

Wat houdt het in?

Niet alleen willen bedrijven zich steeds gastvrijer presenteren maar hun klanten/gasten verwachten dit ook steeds meer. Daarom is de cursus Hospitality onmisbaar voor jou. In deze cursus leer je informeren, adviseren én verkopen. De cursus Hospitality richt zich op het contact met klanten/gasten binnen het toerisme, recreatie, hotellerie, horeca en facilitaire dienstverlening.

Het Horizon College, team Horeca, biedt de cursus Hospitality aan voor de zakelijke markt en voor werkzoekenden. Deze cursus bestaat uit zes lesavonden en wordt afgerond met een certificaat. De cursus wordt aangeboden op de locatie van het Horizon College in Heerhugowaard.

Wat leer je?
De cursus wordt verzorgd door professionals uit het bedrijfsleven en door docenten van de horeca-opleidingen. Je leert hoe je aanspreekpunt voor gasten/klanten kunt zijn. Hoe je ze informeert, adviseert en hoe je met klachten omgaat. Na deze cursus voel je je zelfverzekerder en vind je het makkelijker om het gesprek aan te gaan.

Aan het einde van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Hiermee kun je aantonen dat jij jouw vakkennis enorm vergroot hebt én heb je de volgende stap gezet in jouw loopbaanontwikkeling.

Praktische informatie

Contact

Voor meer informatie: Rick Dijkstra r.dijkstra@horizoncollege.nl 06 15 26 02 48
Voor meer informatie: Ronald Mulder r.mulder@horizoncollege.nl 06 22 80 35 12