Praktijkopleider | Opleidingen voor volwassenen | Horizon College

Praktijkopleider

  • Heerhugowaard

Wat houdt het in?

Als praktijkopleider in de horeca heb je een uitdagende taak. Je zorgt ervoor dat studenten in hun leerbedrijf een leertraject hebben dat bij hen past en dat zij hierbij goed begeleid worden door deskundige werkbegeleiders. Je bent daarom een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de student.

Het Horizon College, afdeling Horeca, biedt de cursus Praktijkopleider aan waarin je les krijgt met andere professionals uit de horecapraktijk. De cursus bestaat uit zes lesavonden en wordt aangeboden op de locatie van het Horizon College in Heerhugowaard.

Wat leer je?

In deze cursus leer je hoe je binnen een horecabedrijf een opleidingstraject kunt organiseren, coördineren en bewaken en leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat werkbegeleiders hun taken goed kunnen uitvoeren. Ook leer je hoe je snel schakelt tussen studenten, werkbegeleiders, managers en onderwijsvertegenwoordigers.

Aan het einde van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Hiermee toon je aan dat je jouw vakkennis hebt vergroot en ben je een stap verder in jouw loopbaanontwikkeling.

Praktische informatie

Contact

Voor meer informatie: Rick Dijkstra r.dijkstra@horizoncollege.nl 06 15 26 02 48
Voor meer informatie: Ronald Mulder r.mulder@horizoncollege.nl 06 22 80 35 12