Wijn & spijs | Opleidingen voor volwassenen | Horizon College

Wijn & Spijs

  • Heerhugowaard Purmerend

Wat houdt het in?

Welke wijn combineer je met welk gerecht? De cursus Wijn & Spijs leert je wat geur, smaak en structuur doen met onze beleving. Negentig procent van wat we proeven, komt binnen via de neus. Doen we daar genoeg mee? Welke smaaktypes zijn er en waarom botsen ze soms met andere smaaktypes? En welke lessen kunnen we leren van bestaande ‘gouden’ combinaties?

Het Horizon College, team Horeca, biedt deze cursus aan voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De cursus bestaat uit zes dagdelen waarop je les krijgt van professionals uit de praktijk. De cursus wordt aangeboden op de locaties van het Horizon College in Heerhugowaard of Purmerend.

Wat leer je?

We gaan dieper in op de termen smaaktypen, mondgevoel, smaakrijkdom en smaakprofielen. Niet alleen theoretisch, maar ook praktisch. Na de training kan én durf je meer combinaties aan te gaan. Dit gaat je verder helpen in je werk.

Aan het einde van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Hiermee kun je aantonen dat jij jouw vakkennis enorm vergroot hebt én heb je de volgende stap gezet in jouw loopbaanontwikkeling.

Praktische informatie

Contact en Aanmelden

Informatie en/of aanmelden Rick Dijkstra r.dijkstra@horizoncollege.nl 06 15 26 02 48
Informatie en/of aanmelden Ronald Mulder r.mulder@horizoncollege.nl 06 22 80 35 12