Allround Studiomedewerker

  • Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 3
  • 3 jaar
  • augustus 2020

Allround Studiomedewerker

Als allround studiomedewerker ontwerp je designopdrachten en werk je op de studio van een signbedrijf. Je ontwerpt bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl van een organisatie, een winkelinrichting of een nieuwe website.

Als allround studiomedewerker werk je zelfstandig maar soms ook als onderdeel van een designteam. Je hebt kennis van grafische vormgeving en maakt de vertaling naar de machines waarmee de producten worden gemaakt. Je ontwerpt zelf nieuwe logo’s met verschillende softwareprogramma’s en bent op de hoogte van materialen om de media-uitingen te ontwerpen. De allround studiomedewerker heeft ruimtelijk inzicht en is oplossingsgericht. Je bent flexibel en kunt uitstekend communiceren. Interesse in deze opleiding? Lees dan meer over de mbo-opleiding Allround Studiomedewerker!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. De beschikbare plekken wijzen we toe op volgorde van binnenkomst. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Informatie en vragen Mevrouw R. Hustinx R.Hustinx@horizoncollege.nl (072) 547 64 76