Assistent Dienstverlening en Zorg

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL BBL
  • Niveau 1
  • 1 jaar
  • augustus 2020

Assistent Dienstverlening en Zorg

Werken in een verpleeg- of verzorgingshuis, school, kapsalon, kantoor, horecabedrijf of bij woonvoorzieningen? Volg de mbo-opleiding Assistent Dienstverlening en Zorg!

Als assistent dienstverlening en zorg ben je bezig met het verzorgen en ondersteunen van mensen en gebouwen. Je weet hoe je met mensen moet omgaan, hoe je bepaalde apparaten moet gebruiken en hoe je je opdrachten volgens vaste regels moet uitvoeren. Je houdt ruimtes, zoals een vergader- of recreatiezaal van een instelling, schoon en op orde. Daarnaast voer je kleine reparaties uit, onderhoud je apparaten en sta je mensen te woord op een representatieve, discrete en eerlijke manier. Kortom: het beroep assistent dienstverlening en zorg is afwisselend, je kunt op verschillende plekken werken en… je staat vaak midden tussen de mensen!

Studiefeiten

Punt van aandacht

In januari 2020 starten we weer met opleidingen Entree in zowel Alkmaar als Hoorn. Voordat je kan starten moeten er wel een paar zaken geregeld worden. Dus als je belangstelling hebt en gemotiveerd bent om deze opleiding te volgen meld je dan vóór 13 december aan. Dan weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om te kijken waar jij het beste geplaatst kan worden. Overigens kan dat betekenen dat je niet op de locatie van je voorkeur terecht kan.

Informatie en vragen Mevrouw D. Verkissen D.Verkissen@horizoncollege.nl (072) 547 68 58
Informatie en vragen Mevrouw M. Sallé M.G.Salle@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00