Assistent Installatie- en Constructietechniek

  • Hoorn
  • BOL BBL
  • Niveau 1
  • 1 jaar
  • augustus 2020

Assistent Installatie- en Constructietechniek

Wil je later in een omgeving werken die niet altijd hetzelfde is en waar je vaak met verschillende mensen in contact komt? Dat kan als assistent installatie- en constructietechniek!  

Op de juiste manier met materialen en gereedschappen omgaan en secuur en precies werken; dat kun je wel aan jou overlaten! Als assistent installatie- en constructietechniek is dat belangrijk. Je houd je namelijk bezig met constructiewerk en je ondersteunt het werk van anderen. Je gaat zowel binnen als buiten aan de slag. Je kunt werken in een werkplaats, productiehal of op locatie bij de klant. Spreekt dit je aan? Lees snel verder over de mbo-opleiding Assistent Installatie- en Constructietechniek.

Studiefeiten

Punt van aandacht

In januari 2020 starten we weer met opleidingen Entree in zowel Alkmaar als Hoorn. Voordat je kan starten moeten er wel een paar zaken geregeld worden. Dus als je belangstelling hebt en gemotiveerd bent om deze opleiding te volgen meld je dan vóór 13 december aan. Dan weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om te kijken waar jij het beste geplaatst kan worden. Overigens kan dat betekenen dat je niet op de locatie van je voorkeur terecht kan.

Informatie en vragen Mevrouw M. Sallé M.G.Salle@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00