Assistent Mobiliteitsbranche

  • Alkmaar
  • BOL BBL
  • Niveau 1
  • 1 jaar
  • augustus 2020

Assistent Mobiliteitsbranche

Ben je niet bang voor vieze handen en werk je graag aan (onderdelen van) voertuigen en/of carrosserieën? Dan is het beroep assistent mobiliteitsbranche iets voor jou!

 Repareren, herstellen en sleutelen; als assistent mobiliteitsbranche ben je hier helemaal in thuis. Je kunt goed samenwerken met anderen en je hebt een servicegerichte instelling. Je kunt aan de slag bij verschillende bedrijven, zoals een autobedrijf, truckdealer, carrosseriebedrijf of fietsenspeciaalzaak. Spreekt dit je aan en vind je fysieke inspanningen leveren een uitdaging? Lees snel verder over de mbo-opleiding Assistent Mobiliteitsbranche!

Studiefeiten

Punt van aandacht

In januari 2020 starten we weer met opleidingen Entree in zowel Alkmaar als Hoorn. Voordat je kan starten moeten er wel een paar zaken geregeld worden. Dus als je belangstelling hebt en gemotiveerd bent om deze opleiding te volgen meld je dan vóór 13 december aan. Dan weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om te kijken waar jij het beste geplaatst kan worden. Overigens kan dat betekenen dat je niet op de locatie van je voorkeur terecht kan.

Informatie en vragen Mevrouw D. Verkissen D.Verkissen@horizoncollege.nl (072) 547 68 58