Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties Woning & Utiliteit | Horizon College

Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties Woning & Utiliteit

  • Heerhugowaard Hoorn
  • BBL
  • Niveau 3
  • 2 of 3 jaar
  • augustus 2021
Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties Woning & Utiliteit

Als eerste monteur elektrotechnische installaties krijg je te maken met het aanleggen en installeren van elektrische installaties in ruimten en gebouwen. Dat kunnen woningen zijn, kantoorgebouwen of andere bedrijfsgebouwen. Je krijgt te maken met elektrotechnische licht-, signaal- en krachtinstallaties.

De eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit beschikt over een goed verantwoordelijkheidsgevoel om te zorgen voor veilig (elektrotechnisch) werken in een woning- en utiliteitsomgeving (zoals scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen) en draagt dat gevoel ook over op de meewerkende monteurs. Je werkt goed samen, streeft een goede kwaliteit van eigen werk en dat van meewerkende monteurs na, handelt adequaat bij werkopdrachten die onvolledig zijn of uitgaan van onjuiste veronderstellingen, werkt uit jezelf volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en je hebt een klantvriendelijke houding. De eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit is ook in staat om de monteur te begeleiden en te coachen op de werkplek. Je werkt in een wisselende omgeving. Interesse in deze opleiding? Lees dan meer over de mbo-opleiding Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties Woning & Utiliteit!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Deze opleiding wordt het eerste jaar in Hoorn en in Heerhugowaard gegeven, maar het tweede en derde jaar alleen in Heerhugowaard.

Informatie en vragen Meneer S. Hoebe S.C.Hoebe@horizoncollege.nl (072) 547 64 76
Informatie en vragen Meneer A. Kuilboer A.P.M.Kuilboer@horizoncollege.nl (072) 547 64 88