Opleiding Medewerker Sport & Recreatie | Horizon College

Medewerker Sport en Recreatie

  • Alkmaar Purmerend
  • BOL
  • Niveau 2
  • 2 jaar
  • augustus 2022
Medewerker Sport en Recreatie

Er zijn ontzettend veel organisaties die zich met sport en bewegen bezighouden. Er doen namelijk miljoenen Nederlanders aan sport, van jong tot oud en van heel atletisch tot en met mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Lijkt het jou leuk om deze mensen te assisteren? Dat kan met de mbo-opleiding Medewerker Sport en Recreatie!

Als medewerker sport en recreatie assisteer je bij allerlei sportactiviteiten. Hierbij staat de begeleiding van de deelnemers centraal. Je werkt bij een sportvereniging, zwembad, fitnesscentrum of in de sportieve recreatie (animatieteam camping of vakantiepark). Leuk aan dit beroep is dat je veel contact hebt met mensen en op een sportieve en recreatieve manier mensen begeleidt.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op: Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. Als er vóór 1 mei al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Welkomstdag
Afhankelijk van de coronamaatregelen organiseren wij medio mei/juni een welkomstdag. Hierover ontvang je tijdig informatie.

De (praktijk) lessen voor de locatie Alkmaar worden voor een groot deel ook gegeven op de Sportcampus "De Meent" aan de Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Informatie en vragen Welzijn Alkmaar OSBwelzijnalkmaar@horizoncollege.nl (072) 547 68 94
Informatie en vragen Welzijn Purmerend OSB-Purmerend@horizoncollege.nl (0299) 45 53 39