Uitvoerend Bakker

Als uitvoerend bakker werk je in een ambachtelijke brood- of banketbakkerij. Je maakt allerlei gevulde en ongevulde brood- en of banketproducten. De banketbakkersproducten variëren van taarten en gebak, tot borstplaat en marsepein en zelfs ijs en bavarois. Je hebt dus veel productkennis en beheerst veel technieken. Creativiteit en nauwkeurig werken zijn heel belangrijk.

Je moet het overzicht van de productie in de gaten houden en controlerende werkzaamheden verrichten. Je maakt zelfstandig op ambachtelijke wijze brood- en banketbakkersproducten. Lijkt dit je interessant? Lees dan snel verder over de mbo-opleiding Uitvoerend Bakker!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op: beperkt aantal studieplaatsen!
Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. De beschikbare plekken wijzen we toe op volgorde van binnenkomst. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Informatie en vragen Mevrouw C. Ruijter C.G.J.Ruijter@horizoncollege.nl (072) 547 60 18

slider