Aanmelden

Voor een vavo-opleiding in het schooljaar 2019-2020 kun je je (anders dan bij mbo-opleidingen)  digitaal aanmelden vanaf 1 mei tot en met 20 augustus 2019. 

Als je aanmelding voor 12 juli 2019 compleet is (zie verderop op deze pagina) en je voldoet aan de vooropleidingsvoorwaarden, dan ben je verzekerd van plaatsing. Als je aanmelding pas na 12 juli 2019 compleet is, dan word je op een wachtlijst geplaatst. Studenten die van profiel willen wisselen moeten de aanmelding voor 3 juli 2019 compleet afgerond hebben in verband met toelatingstesten voor profielwisselaars

Digitaal aanmelden vavo
Meld je online aan. Zorg dat je de digitale aanmelding helemaal doorloopt en alles invult en ook alle gevraagde documenten upload. 

Dit heb je nodig voor digitaal aanmelden
Om te kunnen starten met je aanmelding zijn de volgende gegevens noodzakelijk:
•    Jouw Burgerservicenummer (BSN).
•    Jouw e-mailadres, je ontvangt van ons hierop een bevestiging van je aanmelding. Gebruik geen e-mailadres van je huidige school.
•    De naam, het adres, het e-mailadres en de telefoonnummers van je ouders/verzorgers. 
Wij willen graag jouw ouders/verzorgers informeren over jouw opleiding, totdat je 23 jaar bent. Vandaar dat we je vragen deze gegevens in te vullen.
Ben je jonger dan 18 dan wordt het e-mailadres van de wettelijk vertegenwoordiger gebruikt voor het digitaal ondertekenen van de onderwijsovereenkomst. De wettelijk vertegenwoordiger is één van je ouders of verzorgers. 

 Documenten die je moet uploaden:

- Scan van de voor- en achterkant van je identiteitsbewijs/paspoort (GEEN rijbewijs!)
- Scan van de (definitieve) cijferlijst van je vo-school
- Scan van je diploma(s) van je vooropleiding(en)

Je kunt de volgende bestandsformaten gebruiken: .doc, .docx, .jpeg en .pdf
Andere bestandsformaten kunnen niet door ons verwerkt worden.

Uitbesteding door je huidige school
Als je uitbesteed wordt door je huidige school, moet je zelf de digitale aanmelding doen. Om over te kunnen stappen naar het vavo heb je een Uitbestedingsovereenkomst nodig. Als je door je huidige vo-school wordt uitbesteed stuurt de vo-school een scan van de (definitieve) cijferlijst en een scan van de uitbestedingsovereenkomst op naar het vavo.

(download hier de Uitbestedingsovereenkomst: word of pdf)