Mbo-opleiding Veiligheid & Vakmanschap niveau 2 | Horizon College

Veiligheid en Vakmanschap Grondoptreden niveau 2

  • Purmerend
  • BOL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar
  • augustus 2021
Veiligheid en Vakmanschap niveau 2

Een aankomend militair toont zelfvertrouwen, heeft verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed samenwerken en is bereid tot het aannemen van instructies. Denk jij dit in je te hebben? Lees dan snel verder over de mbo-opleiding Veiligheid en Vakmanschap Grondoptreden, niveau 2.

Als medewerker grondoptreden werk je bij de Koninklijke Landmacht als infanterist. Je leert, werkt en leeft in een militaire omgeving en voert bijvoorbeeld taken uit op de kazernes en in het (militaire) veld. Je moet over een uitstekende fysieke en mentale conditie beschikken en ook langere tijd van huis kunnen zijn. De opleiding is competentiegericht. Bij competenties gaat het om het totaal van kennis, inzicht, vaardigheden en gedrag. Dit heb je nodig om je beroep goed uit te kunnen oefenen. Het gaat er niet alleen om dat je wéét hoe het moet, maar dat je het geleerde ook in de praktijk kan toepassen. Als je het diploma hebt behaald en voldoet aan de militaire keuringseisen heb je meer kans op een baan bij Defensie.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op! Er zijn voor deze opleiding voor schooljaar 2021-2022 geen studieplaatsen meer beschikbaar. Ook de wachtlijst is vol. Het is nog wel mogelijk om je aan te melden voor de opleiding Veva ICT.

Informatie en vragen Meneer J. Roossien j.g.roossien@horizoncollege.nl