Mbo-opleiding Veiligheid & Vakmanschap niveau 3 | Horizon College

Veiligheid en Vakmanschap Grondoptreden niveau 3

  • Purmerend
  • BOL
  • Niveau 3
  • 2,5 jaar
  • augustus 2022
Veiligheid en Vakmanschap niveau 3

Vind je het geen probleem om een lange tijd van huis te zijn? Heb je een uitstekende fysieke en mentale conditie? En zijn samenwerken en instructies aannemen/geven voor jou geen probleem? Dan is de mbo-opleiding Veiligheid & Vakmanschap Grondoptreden niveau 3 iets voor jou!

Als aankomend onderofficier grondoptreden werk je bij de Koninklijke Landmacht in de infanterie, cavalerie of de (luchtdoel)artillerie. Je leert, werkt en leeft in een militaire omgeving en voert bijvoorbeeld taken uit op de kazernes en in het (militaire) veld. De aankomend onderofficier grondoptreden is een voorbeeld voor zijn team, neemt initiatief en zorgt dat de opdrachten worden uitgevoerd. De opleiding is competentiegericht. Bij competenties gaat het om het totaalpakket van kennis, inzicht, vaardigheden en gedrag. Deze heb je nodig om je beroep goed uit te kunnen oefenen. Het gaat er niet alleen om dat je wéét hoe het zou moeten, maar dat je het ook zo doet!  Als je het diploma hebt behaald en voldoet aan de militaire keuringseisen heb je meer kans op een baan bij Defensie. Ook kun je doorstromen naar de interne opleidingen binnen Defensie. 

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op! Deze opleiding heeft een beperkt aantal plaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. De beschikbare plekken wijzen we toe op volgorde van binnenkomst.

Informatie en vragen Meneer J. Roossien j.g.roossien@horizoncollege.nl