Ik wil iets doen met Bouw, Infra & Onderhoud | Horizon College

Bouw, Infra, Meubel & Onderhoud

Schilderen
Timmeren
Bouw
Ontwerpen
Bouw, Infra, Meubel & Onderhoud

Jij vindt het mooi om een resultaat neer te zetten en mee te bouwen aan Nederland. Je hebt twee rechterhanden, werkt nauwkeurig en houdt altijd je hoofd erbij. Zonder Bouw, Infra, Meubel en Onderhoud is er geen vooruitgang. We wonen mooier, werken beter en reizen sneller dankzij jouw vernieuwende, technische oplossingen. Iedereen met twee rechterhanden, technisch en creatief talent kan in de wereld van Bouw, Infra & Onderhoud een passende opleiding vinden. Kijk snel verder!

Welke talenten heb je nodig?

Ontwerper: Jij kan ideeën omzetten in een goed ontwerp. Zo draag je bij aan slimmere machines en betere werkmethodes.

Zorgvuldig: Nauwkeurig en zorgvuldig werken volgens een vast stappenplan is heel belangrijk in dit vakgebied. Een foutje kan enorme gevolgen hebben. Denk maar eens aan een vliegtuigboutje dat verkeerd gemonteerd is. Maar daar schrik jij niet van, je bent altijd al zorgvuldig geweest.

Vindingrijk: Soms kom je voor een technische uitdaging te staan. Met vakkennis en creativiteit is er altijd wel een oplossing te vinden. Mist er een bepaald onderdeel, dan weet jij een alternatief.

Reparateur: alle apparaten hebben onderhoud nodig. Bij een defect is vervanging vaak niet noodzakelijk. Repareren is dan duurzamer. Je inspecteert apparatuur, stelt af, doet tests en lost storingen op.

Twee rechter handen: Die heb jij! Als je er van houdt om met je handen te werken en mooie resultaten neer te zetten moet je zeker een kijkje nemen bij de richtingen Timmeren & Metselen, Schilder en Hout & Meubel!

Weet je nog niet wat je wil doen?

Maak je geen zorgen! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Check de keuzehulp in ons Online Magazine en kom erachter waar je interesses liggen. Of bekijk onze tips over een studiekeuze maken

Goed om te weten: we hebben meer dan 130 mbo-opleidingen, maar je kunt ook je diploma halen voor vmbo-tl, havo en vwo via vavo.