Ik wil iets doen met Handel, Commercie & Ondernemen | Horizon College

Handel, Commercie & Ondernemen

Handel
Commercie
Ondernemen
Leidinggeven
Handel, Commercie & Ondernemen

Vind je het leuk om klanten te informeren en adviseren? Wil je later graag voor jezelf beginnen? Of wil je leiding geven aan een team van medewerkers? Kijk dan snel verder!

Bij opleidingen van Handel, Commercie & Ondernemen word je opgeleid voor een baan waarin je meestal zelf contact hebt met klanten in een winkel of (je eigen) bedrijf. Voor al deze opleidingen is het belangrijk dat je klantgericht bent en goede sociale vaardigheden hebt. Je communiceert gemakkelijk en houdt van een commerciële uitdaging!

Welke talenten heb je nodig?

Klantvriendelijk: Je bent vriendelijk naar je klant of opdrachtgever. Ook bij verkopen draait het om klantvriendelijkheid en een goede service.

Commercieel: Zakelijke kansen weet jij goed in te schatten en waar anderen misschien problemen zien is het voor jou juist een mogelijkheid om in te stappen.

Overtuigend: Om jouw product goed in de markt te zetten moet je overtuigend zijn. Je weet wat je wil en kan jouw idee of product goed overbrengen.

Ondernemend: Een echte ondernemer ziet zakelijke kansen en durft risico’s te nemen. Jij weet als geen ander jouw product goed in de markt te zetten!

Innovatief: Als je in de handel werkt moet je met innovatieve en vernieuwende oplossingen voor zakelijke problemen kunnen komen.

Weet je nog niet wat je wil doen?

Maak je geen zorgen! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Check de keuzehulp in ons Online Magazine en kom erachter waar je interesses liggen. Of bekijk onze tips over een studiekeuze maken

Goed om te weten: we hebben meer dan 130 mbo-opleidingen, maar je kunt ook je diploma halen voor vmbo-tl, havo en vwo via vavo.