Ik wil iets doen met Sport & Bewegen | Horizon College

Sport & bewegen

Ik wil iets doen met...

Sport
Beweging
Mensen
Sport & Bewegen

Sporten en bewegen verbetert de kwaliteit van leven en voor velen is het een gezonde vorm van ontspanning. Is sporten ook jouw ding en vind je het leuk om anderen in beweging te krijgen? Ben je daarnaast sociaal en kun je goed met mensen omgaan? Wat is er dan mooier om er je beroep van te maken!

Er zijn allerlei organisaties die zich met sport en bewegen bezighouden waaronder sportverenigingen, maar ook bijvoorbeeld overheidsinstanties, fitness- en wellnesscentra, zwembaden en sportorganisatiebureaus. Als sport- en bewegingsprofessional geef je andere mensen les in verantwoord sporten en bewegen, zowel individueel als in groepsverband.

Welke talenten heb je nodig?

Sportief: Stil zitten kun jij niet. Je bent de hele dag bezig met sport en bewegingsactiviteiten. Je zou niets liever doen dan anderen begeleiden en zelf ook oefeningen en trainingen samenstellen.

Betrouwbaar: Mensen moeten op je kunnen bouwen als professional op het gebied van Sport & Bewegen. Het is belangrijk dat mensen zich snel bij je op hun gemak voelen.

Verantwoordelijk: Je neemt verantwoordelijkheid voor het werk wat je doet.

Begripvol: Je kunt je goed inleven in de ander en hebt ook een luisterend oor. Je oordeelt niet maar wilt echt iemand verder helpen.

Sociaal: Je bent een echt mensenmens. Je helpt mensen graag hun doel te bereiken en op de goede manier te bewegen.

Studiekeuzestress?

Maak je geen zorgen! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Check de keuzehulp in ons Online Magazine, kom naar een Open Dag of bekijk onze tips over een studiekeuze maken. We hebben meer dan 130 mbo-opleidingen, dus er zit vast iets voor je tussen!