Ik wil iets doen met Transport & Logistiek | Horizon College

Transport & Logistiek

Transport
Logistiek
Transport & Logistiek

Transport en logistiek zijn het kloppend hart van veel ondernemingen. Snelheid, efficiëntie, opslag, koeling, verzekering: allemaal verschillende kanten van deze bedrijfstak. Kies je voor een opleiding binnen Transport & Logistiek, dan breng je de wereld in beweging. Lees snel verder!


Welke talenten heb je nodig?

No stress: Jij raakt niet in paniek van een deadline of krappe planning. No stress, jou krijg je niet gek wanneer een planning verkeerd dreigt te lopen. Je blijft scherp!

Planner: In plannen ben je sterk. Je houdt van puzzelen en problemen oplossen.

Verantwoordelijk: In dit vakgebied kan het zijn dat je grote verantwoordelijkheden draagt. Daar krijg jij energie van. Je durft de verantwoordelijkheid te nemen en vertrouwt op je vakkennis.

Vakkundig: Of je nu op kantoor werkt of op de vrachtwagen rijdt: je weet precies wat je doet. Je houdt van je vak en ziet logistieke uitdagingen als een leuke puzzel.

Avontuur: Kom maar door denk jij. Als chauffeur ben je weinig thuis en veel onderweg. En dat is precies wat je leuk vindt aan het vak.

Weet je nog niet wat je wil doen?

Maak je geen zorgen! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Check de keuzehulp in ons Online Magazine en kom erachter waar je interesses liggen. Of bekijk onze tips over een studiekeuze maken

Goed om te weten: we hebben meer dan 130 mbo-opleidingen, maar je kunt ook je diploma halen voor vmbo-tl, havo en vwo via vavo.