Ik wil iets doen met Vormgeving & Creativiteit | Horizon College

Vormgeving & creativiteit

Ik wil iets doen met...

Creativiteit
Vormgeving
Beeld
Reclame
Vormgeving & Creativiteit

Zit jij vol goede ideeën? Vind je het leuk om wensen van opdrachtgevers om te zetten in een creatief ontwerp? Check deze opleidingen en leef je uit!

In deze sector werk je voor en achter de schermen in de media, reclame of redactie. Met jouw flexibele houding en creatieve ideeën zorg je altijd voor de beste oplossingen voor verschillende doelgroepen en dus voor tevreden opdrachtgevers.

Welke talenten heb je nodig?

Creatief: In de wereld van Vormgeving & Creativiteit is het belangrijk dat je mooie plannen en ideeën kunt ontwikkelen. Creativiteit is dus onmisbaar!

Samenwerken: Dat kun jij goed. In je vakgebied werk je met veel verschillende mensen samen. Daarnaast moet je vaak met je klanten brainstormen om tot een goed product te komen.

Ondernemend: Je werkt vaak voor jezelf. Je bepaalt welke klussen je aanneemt. Je bent proactief en veelzijdig.

Stressbestendig: In de mediabranche is het normaal dat producties en designs onder tijdsdruk worden gemaakt. Van deadlines schrik je niet. In een drukke werkomgeving is het belangrijk dat je jezelf goed kunt blijven motiveren en inspireren.

Flexibel: Je zorgt dat de klant tevreden is en doet daar alles voor. In jouw werkt moet je goed om kunnen gaan met spontane veranderingen.

Studiekeuzestress?

Maak je geen zorgen! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Check de keuzehulp in ons Online Magazine, kom naar een Open Dag of bekijk onze tips over een studiekeuze maken. We hebben meer dan 130 mbo-opleidingen, dus er zit vast iets voor je tussen!