Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Expertisecentrum Begeleiding

Wij helpen je graag!

Wat doet het Expertisecentrum Begeleiding?

Ben je op zoek naar een opleiding, maar kun je geen keuze maken? Twijfel je of je de juiste opleiding hebt gekozen? Zit je niet lekker in je vel vanwege (privé) omstandigheden? Of wil je informatie over geldzaken?

Ons Expertisecentrum Begeleiding kan misschien iets voor jou betekenen! Elke locatie van het Horizon College heeft een begeleidingsplein, deze is laagdrempelig van uitstraling en opzet en biedt een plek om vragen te stellen en vrijblijvend binnen te lopen.

Lees verder wat wij voor jou kunnen betekenen of neem meteen contact met ons op.

Extra begeleiding

Heb je om wat voor reden dan ook behoefte aan extra begeleiding? Geen probleem! De begeleiding die jij nodig hebt om te kunnen leren, ontwikkelen en toe te werken naar jouw studentsucces, spreken we vóór de start van jouw opleiding af. We noemen dat ook wel Passend Onderwijs. We zoeken samen met jou naar de juiste manier om je te helpen en te begeleiden. Het doel is om te zorgen dat jij met plezier en succes een opleiding volgt en met een diploma afrondt.

Nieuw | Doorstroomcoaches voor laatstejaarsstudenten en gediplomeerden

De doorstroomcoaches zijn aangesteld om jongeren die op zoek zijn naar een baan of vervolgopleiding extra te begeleiden.

Zij geven bijvoorbeeld op maat gemaakte workshops gericht op loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB). En helpen zoeken naar een eerste baan.

Benieuwd? Lees hier verder.

Veelgestelde vragen

Punt van aandacht

Staat je vraag er niet tussen?
Stel dan je vraag via het onderstaande formulier of neem contact op met het Expertisecentrum Begeleiding via de onderstaande contactgegevens.

Contact met het Expertisecentrum Begeleiding Expertisecentrum Begeleiding Alkmaar expertisecentrumbegeleiding-alkmaar@horizoncollege.nl 072-5476767 / 06 284 617 51
Contact met het Expertisecentrum Begeleiding Expertisecentrum Begeleiding Heerhugowaard expertisecentrumbegeleiding-heerhugowaard@horizoncollege.nl 072-547 6464 / 06 284 616 29
Contact met het Expertisecentrum Begeleiding Expertisecentrum Begeleiding Hoorn expertisecentrumbegeleiding-hoorn@horizoncollege.nl 0229-287171 / 06 284 617 98
Contact met het Expertisecentrum Begeleiding Expertisecentrum Begeleiding Purmerend expertisecentrumbegeleiding-purmerend@horizoncollege.nl 0299-455313 / 06 284 617 11