Betalen

Cursusgeld

Cursusgeld (bij BBL of deeltijd-vavo) betaal je per AcceptEmail of per bank aan het Horizon College.

Betaalmethode AcceptEmail

Als je moet betalen voor het cursusgeld, dan betaal je met AcceptEmail. AcceptEmail is een digitale factuur die je per e-mail ontvangt en welke je via iDEAL kunt betalen.

Zie ook: AcceptEmail

Kopiëren/printen/scannen

Voor alle print- en kopieeropdrachten moet je betalen. Scannen is gratis.

Printsaldo opwaarderen

Om de print-, kopieer- en scanapparaten te kunnen gebruiken, heb je een ‘printsaldo’ nodig. Dit saldo kun je opwaarderen door in te loggen met je Horizon College inloggegevens op https://horizoncollege.mijnnieuweprinten.nl. Als je het ‘Credit’ tabblad opent kun je vervolgens een bedrag kiezen (2, 5, 10, 15 of 20 euro) en afrekenen met iDeal. 

Wanneer je voor de eerste keer printtegoed opwaardeert via de site duurt het maximaal één uur. Na de eerste keer gaat de verwerking snel en staat het tegoed er direct op.

Vragen

Op https://horizoncollege.mijnnieuweprinten.nl vind je alle informatie over printen. Je kunt ook terecht bij de medewerkers van het OLC. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor al je printvragen.

 

Pas kwijt? Printsaldo niet!

Als je de Horizonpas kwijtraakt, blijft je printsaldo bewaard. Met een nieuwe pas kun je er gewoon weer gebruik van maken.

Als je stopt met je opleiding, kun je het resterend saldo terugvragen. Daarvoor kun je een formulier bij de winkel of bij het Passenbureau halen.

Leermiddelen

De leermiddelen die op de leermiddelenlijst staan, kun je bestellen via de bestelomgeving van Maxies in ELO. Je mag je leermiddelen natuurlijk ook bij een andere boekhandel bestellen. Als je een bestelling plaatst via de bestelomgeving van Maxies, betaal je direct via iDeal. Indien betaling via iDeal niet mogelijk is, neem dan contact op met de Lisette Werter Groep. 

Lesgeld

In oktober ontvang je een digitaal betaalverzoek van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) om het lesgeld (bij BOL en voltijd-vavo) te betalen.

Restaurant

Alkmaar: contant en PIN.
Heerhugowaard: contant en PIN.
Hoorn: contant en PIN.
Purmerend, Van IJsendijkstraat: contant.

Webshop

Als je moet betalen voor een activiteit, bijvoorbeeld een excursie, introductie of keuzevak, dan doe je dit via de webshop van het Horizon College. Daarnaast zijn een aantal onderwijsbenodigdheden die op de leermiddelenlijst staan via deze webshop te koop, zoals readers en licenties. De webshop kun je vinden in ELO. Als je een bestelling plaatst in de webshop, betaal je via iDEAL.

Winkel

In de winkels van Lisette Werter Groep kun je pinnen en contant betalen.