Leermiddelen bestellen

De onderwijsbenodigdheden die op de leermiddelenlijst staan bestel je via de bestelomgeving van Maxies van de Lisette Werter Groep of de Horizon College webshop in de ELO. Via school krijg je een toegangscode tot deze leeromgeving. Op de leermiddelenlijst staat duidelijk aangegeven welke onderwijsbenodigdheden je kunt bestellen via Maxies en welke via de webshop van het Horizon College.

Zodra je een studentenaccount hebt kun je gebruik maken van de ELO. Dit account krijg je wanneer je alle benodigde papieren (onder andere een kopie diploma, cijferlijst of overgangsrapport) hebt ingeleverd.

Als je een bestelling plaatst, betaal je direct via iDEAL. Je kunt de bestelde leermiddelen in één van de winkels van de Lisette Werter Groep in de gebouwen van het Horizon College ophalen of thuis laten bezorgen (aan thuisbezorging zijn extra kosten verbonden).  De kosten zijn afhankelijk van de opleiding die je gaat volgen. Op de opleidingspagina van de website van het Horizon College is hiervan een indicatie gegeven.

Je dient over alle onderwijsbenodigdheden te beschikken en je draagt hiervoor zelf de verantwoordelijkheid. Beschik je niet over alle onderwijsbenodigdheden die op de leermiddelenlijst staan, dan kan de docent je de toegang tot de les weigeren. De leermiddelenlijst van jouw opleiding kun je vinden in de ELO. 

Je bent niet verplicht om de leermiddelen bij de Lisette Werter Groep te bestellen, je mag deze ook bij een andere boekhandel bestellen.