Onderwijsbenodigdheden

Onderwijsbenodigdheden zijn leermiddelen die nodig zijn om het onderwijs te kunnen volgen. Deze leermiddelen zijn noodzakelijk om je diploma te kunnen halen en ieder jaar stelt de sector deze lijst zorgvuldig vast. Voorbeelden van deze leermiddelen zijn onder meer: boeken, licenties ter vervanging van boeken, readers en werkkleding.

Een student dient over alle onderwijsbenodigdheden te beschikken en draagt hiervoor zelf de verantwoordelijkheid. De leermiddelenlijst van jouw opleiding, waarop jouw onderwijsbenodigdheden staan, kun je vinden in de ELO. Op de leermiddelenlijst staat duidelijk aangegeven welke onderwijsbenodigdheden je kunt bestellen via Maxies van de Lisette Werter Groep en welke via de webshop van het Horizon College.

Boeken van de boekenlijst die niet gebruikt worden in het onderwijs, kunnen mits in goede staat en na goedkeuring vanuit de opleiding, teruggebracht worden naar de Lisette Werter Groep. Zij betalen de aanschafprijs terug. Vraag aan je mentor wat je hiervoor moet doen.

Meer informatie: