Wat en hoe

Bij het Horizon College studeer je in nieuwe, moderne schoolgebouwen met veel praktische voorzieningen.

Op deze pagina's lees je:

  • Wat kan en mag: welke voorzieningen zijn er en hoe kun je er gebruik van maken.
  • Wat moet en wat niet mag: regels die in alle gebouwen gelden en waar iedereen zich aan moet houden. Zie Huisregels.

Horizonpas
Iedere student heeft een Horizonpas nodig. Daarmee kom je het gebouw binnen. Maar ook voor andere zaken heb je de pas nodig. Bijvoorbeeld voor kopiƫren en printen. Lees meer.

Kluisje
Zonder kluisje kun je eigenlijk ook niet. Je kunt je spullen veilig opbergen en hoeft ze niet mee te nemen naar de lesruimte. Lees meer.

Open Leercentrum
Zelfstandig werken is een belangrijk deel van vrijwel elke opleiding. Vaak doe je dat in de lesruimte, maar buiten de lessen om kun je ook altijd in het Open Leer Centrum terecht. Lees meer.

Werken op de computer en de ELO
In elke opleiding heb je de computer nodig. Van huis uit kun je in de elektronische leeromgeving ELO werken. Voor computergebruik op of voor school gelden wel regels waar je je aan moet houden. Lees meer.

Auto's en fietsen
Er is een stalling waar je fiets of je bromfiets droog en niet in de weg staat. Kom je met de auto, dan moet je ergens buiten een parkeerplaats zoeken. Lees meer.

Rolstoelen
Alle gebouwen zijn goed toegankelijk voor studenten met een rolstoel. Lees meer.

Toezicht
De veiligheid van de studenten en de medewerkers in en om de school is belangrijk. Daarom is er veiligheidstoezicht. Lees meer.

Alarm
Is er kans op een gevaarlijke situatie, dan hoor je een alarmsignaal. Dat betekent dan dat je snel naar buiten moet. Gevaar kun je zo nodig ook zelf melden. Lees meer.

Wie betaalt de schade?
Als onverhoopt eigendommen van jou of van een ander op school beschadigd raken of gestolen worden, is het Horizon College niet aansprakelijk. Kijk dus goed hoe je verzekerd bent. Lees meer.