Voorwaarden werken bij het Horizon College

Goede voorwaarden

Blijvend ontwikkelen

Binnen het Horizon College staat leren centraal. Dat geldt niet alleen voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Binnen het Horizon College krijgen medewerkers volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Waar je ook werkt in de organisatie; er is ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.

Inwerktraject
Als startende docent word je goed ingewerkt. Je krijgt een mentor en de mogelijkheid om deel te nemen in een intervisiegroep.

Heb je als zij-instromer nog niet je onderwijsbevoegdheid gehaald, dan kan dit alsnog door middel van een PDG-opleiding (Pedagogisch Didactisch Getuigschrift), welke ook regelmatig incompany wordt georganiseerd. Ook is er de mogelijkheid om vooruitlopend op de PDG-opleiding alvast pedagogisch-didactische trainingen te volgen via onze HC Academie. Elk jaar bieden we stagiairs of leraren in opleiding (LIO) de mogelijkheid om bij ons onder begeleiding werkervaring op te doen.

Vitale medewerkers

Het Horizon College wil een bijdrage leveren aan het stimuleren van een gezonde leefstijl van de medewerkers. Daarom biedt het Horizon College haar medewerkers de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten op het gebied van:
bewegen, zoals meedoen aan regionale sportevenementen, het volgen van een hardlooptraining of gebruik maken van onze fitnessruimte
stressreductie door trainingen zoals timemanagement, omgaan met stress, mindfulness of een cursus yoga aan te bieden
fysiotherapie, onze fysiotherapeut verzorgt stoelmassages en geeft adviezen. Daarnaast verzorgt zij trainingen op het gebied van bewegingstechnieken.

Het professionaliseringsbeleid en het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken dragen ook bij aan de vitaliteit van medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Bij het Horizon College kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Een groot deel van deze voorwaarden is vastgelegd in de cao mbo. Deze cao kent twee verschillende salarislijnen, één voor leraren en één voor de overige professionals. Op de website van de MBO Raad vind je de volledige cao mbo aan. Je vindt er ook informatie over de salarisschalen.

Daarnaast biedt het Horizon College nog andere extra’s:
• veel ruimte voor ontwikkeling en scholingsmogelijkheden
• korting op collectieve verzekeringen
• veel mogelijkheden binnen de werkkostenregeling, zoals bijvoorbeeld geld terug ontvangen bij de aankoop van een fiets
• gratis meedoen aan sportevenementen