Horizon College | Word de beste versie van jezelf

publicatiedatum: 29 augustus 2022

Studenten en medewerkers Horizon College starten het schooljaar met het nieuwe intranet ConnectMe

ConnectMe is live! Alle studenten en medewerkers van het Horizon College starten dit schooljaar goed met het nieuwe intranet ConnectMe.

ConnectMe is dé online plek waar studenten en medewerkers altijd en overal toegang hebben tot voor hen relevante informatie. Denk aan de meest gebruikte programma’s, nieuws en informatie die nodig is om goed je werk of studie te kunnen doen. We zijn super trots op het resultaat!
Het doel was een vlot, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig intranet met een moderne en frisse uitstraling voor alle Horizonners, en dat is gelukt!

De opbouw

Het traject voor de selectie van een nieuw intranet startte 1 jaar geleden met onder andere een onderzoek onder medewerkers en studenten. Wat hebben zij nodig om hun werk en schooldag goed te starten? Wat verwachten ze van een nieuw intranet? Welke applicaties gebruiken ze vaak en hoe willen zij geïnformeerd worden? De wensen en eisen van studenten en medewerkers en de doelen op het gebied van digitaal onderwijs en interne communicatie, vormden de basis voor de selectie van het juiste platform. Er werd een advies geschreven en een aanbestedingstraject gestart. Synigo Pulse past het beste bij wat het Horizon College voor ogen heeft met het nieuwe intranet; voor nu en in de toekomst. Een groep studenten en medewerkers heeft tijdens het opbouw traject regelmatig feedback geleverd op het platform. Deze ‘koplopers’ brachten ook hun stem uit over de look-and-feel en de naam voor het nieuwe platform. Twee studenten speelden de hoofdrol in de promovideo.

Toekomst
Met ConnectMe heeft het Horizon College een toekomstbestendig intranet waar de gebruiker echt centraal wordt gezet. Er staat nu een goede basis waar verder op gebouwd kan worden. Wensen hebben we genoeg!

Goed schooljaar gewenst!