Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Disclaimer

Het horizoncollege.nl wordt gemaakt en onderhouden door het Horizon College gevestigd in Alkmaar, Nederland.

Aansprakelijkheid
Het Horizon College doet zijn uiterste best om volledige, correcte, actuele en betrouwbare informatie aan te bieden op de website. Mocht het toch zo zijn dat de inhoud van de website niet volledig is of onjuistheden bevat, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor worden gesteld. Wij kunnen ook geen garantie bieden dat de website werkt zonder gebreken.

Het Horizon College mag de informatie op de website altijd aanpassen. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Intellectueel eigendom
Het logo van het Horizon College en de merknaam ‘Horizon College’ zijn van het Horizon College. De informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook als gebruiker niet toegestaan deze informatie te distribueren, verkopen, verveelvoudigen of op enige wijze te veranderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Horizon College. Het Horizon College heeft het recht om de toegang tot informatie tegen te gaan en om de informatie van de website te laten verwijderen indien er sprake is van inbreuk op rechten van derde(n).