Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Stageplaats of leerwerkplek

Neem contact met ons op

Heb je een stageplaats of leerwerkplek?

Een stage of een leerwerkplek biedt jouw bedrijf of instelling tijdelijk een gemotiveerde extra medewerker. Zij leren in jouw bedrijf de kneepjes van het vak en jij haalt nieuwe kennis en inzichten in huis. Bovendien is een stage een mooie manier om de medewerkers van de toekomst nu alvast aan je te binden én om jouw kennis over te dragen op de volgende generatie. Daarnaast gaan onze studenten graag bij jouw bedrijf of instelling aan de slag! Zonder ervaring in de praktijk geen diploma.

We hebben studenten die een BOL-opleiding (80% school en 20% stage) volgen en een stageplaats nodig hebben. En we hebben studenten die een BBL-opleiding (20% school en 80% betaald werk) volgen en een leerwerkplek zoeken. Voor beide is een erkenning nodig, klik hier om dit vast aan te vragen. Er bestaat ook nog een derde leerweg. Deze biedt maatwerk voor mensen die al werken en hun positie op de arbeidsmarkt willen verbeteren. Het is een niet-bekostigd traject.

Heb je een stageplaats of leerwerkplek? Mail dan jouw aanvraag naar bedrijven@horizoncollege.nl.

Ik heb een stageplaats

Tijdens een BOL-opleiding hebben onze studenten gedurende een korte periode een stageplaats nodig. Wanneer een student met stage begint, heeft hij/zij al een tijd op school gezeten. Per opleiding is dit verschillend. Enige kennis en ervaring mag verwacht worden. Stem jouw verwachting duidelijk af met de verwachting van de student.

Daarnaast is het belangrijk om te weten wat voor soort werkzaamheden je aan kunt bieden en op welk niveau deze werkzaamheden liggen. Meer weten? Neem contact op via de gegevens onderaan de pagina.

Ik heb een leerwerkplek

Als een student een BBL-opleiding of derde leerweg volgt, dan heeft de student een leerwerkplek nodig. Studenten gaan een dag of twee dagdelen in de week voor de theorielessen naar school. Daarnaast werken zij minimaal 20 uur bij een erkend leerbedrijf. Meer weten? Neem contact op via de gegevens onderaan de pagina.

Goed om te weten: als de BBL'er bij jou aan de slag gaat, dan is hij/zij vanaf dan jouw medewerker. De BBL'er zorgt voor een frisse kijk in jouw bedrijf of instelling.

Erkend leerbedrijf worden

In Nederland mogen studenten alleen bij een erkend leerbedrijf aan de slag voor een stageplaats of leerbaan. Ben je al een erkend leerbedrijf? Dan kun je hieronder onze contactgegevens vinden. Ben je nog geen erkend leerbedrijf? Lees dan verder via de button.

Tip: heb je hulp nodig bij de erkenning als leerbedrijf? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Informatie en vragen Bedrijven bedrijven@horizoncollege.nl 072 547 6971