Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Stageplekken & samenwerkingen

Met welke bedrijven werken wij samen?

Gave samenwerkingen

Stage lopen bij een creatief bureau om aan je design skills te werken? Inwoners van een verzorgingstehuis helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden? Of internationale gasten opvangen die in Nederland komen overnachten? Tijdens je opleiding kun je meteen de juiste praktijkervaring opdoen. Om die praktijkervaring om te doen, werken wij met veel gave bedrijven samen. Bekijk snel welke dat onder andere zijn!

Wij werken met...

Gemeente Medemblik
In het wijkleercentrum van de gemeente Medemblik worden kwetsbare inwoners geholpen bij activiteiten, zoals maaltijden voorbereiden en boodschappen doen. Je wordt onder begeleiding van professionals opgeleid naar werken in de zorg.

ESPEQ
Het Horizon College verzorgt op school de theorielessen voor de opleiding Schilder, Metselaar en Timmerman. ESPEQ verzorgt voor deze opleidingen de praktijklessen. Je herstelt dan bijvoorbeeld een muur van een oud huis.

Betsy Perk
Als student van de mbo-opleiding Facilitaire Dienstverlening krijg je praktijklessen in het restaurant van het woon-zorgcomplex Betsy Perk. Van de voorbereiding tot aan het koken en uitserveren; je opgedane kennis wordt hier gelijk in de praktijk gebracht. 

Stage lopen in het mbo

 

In het mbo is de stage een essentieel onderdeel van het opleidingstraject op alle niveaus en in alle jaren.

Als je een BOL-opleiding volgt, ga je zelf op zoek naar een leuke stageplek. Volg je een BBL-opleiding? Dan kies je dus voor ‘werkend leren’ en loop je geen stage, maar ga je zelf op zoek naar een leuke werkplek.

Kijk voor stage- en werkplekken op stagemarkt.nl.

Bed & Business

We zijn gestart met een Bed & Business! In Heerhugowaard zijn 12 studio’s gerealiseerd, waar maximaal 24 personen kunnen overnachten. Als student van de opleidingen Horeca en Facilitaire Dienstverlening vang je hier internationale gasten op. Daarnaast wordt in de Bed & Business ook de nieuwe opleiding Vakspecialist Ondernemer gegeven en het Centrum voor Ondernemerschap krijgt er een plek.