Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Fusie

Horizon College en Regio College gaan fuseren

Nieuwe naam: Talland College

Horizon College en Regio College gaan vanaf augustus 2024 samen verder onder de naam Talland College. De naam verwijst naar wat wij als onderwijsorganisatie als de belangrijkste opdracht zien: talentontwikkeling van jongeren én volwassenen in Noord-Holland

Lees meer op onze nieuwspagina

Nieuwe voorzitter fusieorganisatie

Met plezier kunnen we berichten dat Omar Ramadan (47) is benoemd als voorzitter van het college van bestuur van de fusieorganisatie waar Horizon College en Regio College per 1 januari 2024 samen in opgaan.

Op dit moment is Omar Ramadan collegevoorzitter van Sophia Scholen, een fusie van twee koepels van basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. Als voormalig vicevoorzitter van de raad van toezicht van
ROC Mondriaan is hij bekend met het mbo.

Lees meer op onze nieuwspagina. 

Horizon College en Regio College bundelen krachten

Het Horizon College en het Regio College gaan fuseren. Wij bundelen onze krachten om een toekomstbestendig en gevarieerd aanbod van mbo-onderwijs te kunnen blijven aanbieden in de regio’s West-Friesland, Zaanstreek-Waterland en Noord-Kennemerland. De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft goedkeuring gegeven aan de fusie. Vanaf augustus 2024 gaan we samen verder onder een nieuwe naam.

De uitdagingen in de regio’s West-Friesland, Zaanstreek-Waterland en Noord-Kennemerland zijn divers. Dat vraagt om een onderwijsorganisatie die slagvaardig inspeelt op maatschappelijke, beroepsmatige en demografische ontwikkelingen in deze regio’s. Samen kunnen we meer bereiken. 

Lees verder op onze nieuwspagina