Mbo-opleiding Facilitair medewerker | Horizon College

Medewerker Facilitaire Dienstverlening

  • Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 2
  • 2 jaar
  • augustus 2023
Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Houd je van aanpakken, ben je flexibel en werk je het liefst samen met anderen? Dan zit je bij de mbo-opleiding Medewerker Facilitaire Dienstverlening helemaal goed!

Als medewerker facilitaire dienstverlening regel je veel verschillende zaken voor je collega's of klanten. Je bent overal te vinden in en om het gebouw waar je werkt. Je maakt bijvoorbeeld ruimtes klaar voor vergaderingen, je vult voorraden bij en je voert eenvoudig onderhoud uit. Ook help je bij de catering en je zorgt ervoor dat het gebouw veilig is en dat de ruimtes netjes en opgeruimd zijn. Geen dag is hetzelfde in dit beroep en je bent écht belangrijk. Je kunt aan de slag bij heel veel verschillende organisaties, denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, zorgcentra, scholen, horecagelegenheden, sportcentra, banken of overheidsinstellingen. Je kiest voor deze opleiding als je van afwisseling houdt en als je het leuk vindt om met én voor mensen te werken.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Wil jij na de start van het schooljaar met deze opleiding starten? Dat kan alleen na een intakegesprek met jou waarin we kijken of dit mogelijk is en hoe we jou het best kunnen begeleiden.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw E. Jellema e.jellema@horizoncollege.nl 06 26856972